Najboljše za vaše oči znižano za 30%

---o---
Najboljše za vaše oči znižano za 30%

Ne spreglejte 30% popusta na vsa polarizirana sončna očala ter kontaktne leče, še posebaj pa na dnevne kontaktne leče Clariti in Biotrue, da bodo vaše počitnice zares brezskrbne.

Ker je sonce v zadnjem času vse bolj škodljivo, si je treba pravočasno zagotoviti primerno zaščito tudi za oči, da ne bi prišlo težav, ki bi vam utegnile pokvariti dopust.

Dnevne leče Clariti in Biotrue vam zagotavljajo izredno udobje pri športnih aktivnostih na prostem, pri plavanju ali v gorah, saj so iz najmehkejših in zdravih materialov, predvsem pa vam jih po končani uporabi ni treba čistiti ali shranjevati, ampak jih enostavno zavržete.

 

Polarizirana sončna očala vam ob standardni stoodstotni zaščiti pred UV žarki nudijo še dodatno zaščito proti bleščanju, ki nastane pri odboju svetlobe od vodoravnih gladkih površin (vodna gladina, mokra cesta ipd.) in so tako najbolj primeren izbor za vse tiste, ki svet radi gledate brez motečega bleščanja in v ostrih barvah. 

 Popust na sončna očala in kontaktne leče velja od 16.6.2016 - 19.6.2016 v naših poslovalnicah v hipermarketu E. Leclerc in veleblagovnici Maximarket. 

 < Nazaj na novice