Okulistična ambulanta

---o---
Okulistična ambulanta

Okulistična ambulanta Bonis poskrbi za zdravje vaših oči

Okulistična ambulanta Bonis, ki deluje v poslovalnicah Optike Krstič, vam na dveh lokacijah v Ljubljani nudi strokovne preglede za leče, preglede za očala, za stranke z urejenim zdravstvenim zavarovanjem nudimo tudi brezplačen okulističen pregled. Poleg osnovnih pregledov vam naši specialisti oftamologi nudijo tudi zahtevnejše preiskave in zdravljenje obolenj ter poškodb oči.

Pregled za očala brezplačen z zdravstveno kartico

Pregled za očala je osnovni okulistični pregled, ki je z urejenim zdravstvenim zavarovanjem brezplačen. Okulističen pregled v okulistični ambulanti je hiter in enostaven, pri katerem naši okulisti ugotovijo dioptrijo, torej kratkovidnost oziroma daljnovidnost, ter hkrati določijo, če potrebujete (nova) očala. Pri pregledu za očala lahko odkrijemo več kot samo dioptrijo, saj naši strokovnjaki diagnosticirajo tudi resnejša bolezenska stanja na vaših očeh.

Pregled za leče

Pregled za leče v okulistični ambulanti je podoben pregledu za očala. Ravno tako se izmeri dioptrija, poleg tega pa se opravijo še dodatne meritve, kot na primer meritev krivine samega očesa in ali je vaše oko sploh primerno za nošenje kontaktnih leč. Naši oftalmologi se po opravljenem pregledu za leče z vami posvetujejo o tem, v katere namene boste kontaktne leče uporabljali, ter skupaj z izvidi pregleda določi primerne leče za vas.

Okulistična ambulanta, ki nudi svež pogled na svet

Optika Krstič ima v Ljubljani več poslovalnic, od tega dve okulistični ambulanti Bonis. Eno najdete na Tržaški cesti 15, drugo v nakupovalnem središču E.Leclerc. Tu vas bodo strokovno pregledali naši okulisti, pri pregledu v eni izmed okulističnih ambulant boste tako prejeli naročilnico za okvirje, ki jo upoštevamo v vseh naših poslovalnicah. Tudi v naši optiki Ljubljana-Center v Maximarketu, kjer najdete očala vseh cenovnih razredov, tudi najbolj prestižnih blagovnih znamk. Pravila glede pridobitve naročilnice za medicinski pripomoček za izboljšanje vida vam bomo pojasnili v ambulanti ali v optiki Ljubljana-Center v Maximarketu.< Nazaj na novice