Okulistični pregled za vozniško dovoljenje

---o---
Okulistični pregled za vozniško dovoljenje

Okulistični pregled za vozniško dovoljenje po prijazni ceni

Okulistični pregled za vozniško dovoljenje je le eden izmed okulističnih pregledov, ki jih nudimo v naši optiki. Medtem ko je okulistični pregled za vozniško dovoljenje samoplačniški, lahko druge preglede, kot na primer pregled za kontaktne leče, opravimo tudi na koncesijo. Tudi brezplačni okulistični pregled opravimo pri nas, potrebujete le urejeno zdravstveno zavarovanje.

Okulistični pregled za vozniško dovoljenje cenovno dostopnejši

Biti mobilen je dandanes zelo pomembno, zato je vozniški izpit toliko bolj nujen. Vendar pa je treba, že zaradi zakonskih predpisov, najprej opraviti okulistični pregled za vozniško dovoljenje. Še posebej pa je pomembno, da pregled opravimo zaradi varnosti nas samih in ostalih udeležencev v prometu. Pri okulističnem pregledu za vozniško dovoljenje gre za podoben postopek kot pri brezplačnem okulističnem pregledu, le da se osredotočimo predvsem na zmožnost vožnje vozila, za katerega vozniški izpit boste opravljali. Veseli nas, da smo tisti okulist v Ljubljani, ki vam ponudi okulistični pregled za vozniško dovoljenje za prijaznih 25 evrov.

Okulist v Ljubljani, ki mu zaupate

Optika Krstič je ena izmed optik v Ljubljani z najdaljšo tradicijo, saj smo vrata odprli že leta 1984. Če iščete okulista v Ljubljani, na katerega se lahko zanesete, se obrnite na nas. V Ljubljani imamo štiri poslovalnice. Obiščete nas lahko v ordinaciji in optičnem salonu na Tržaški cesti 15, v ordinaciji v nakupovalnem centru. E. Leclerc in v naši optiki v Ljubljana-Center v Maximarketu. Splošne preglede, brezplačne okulistične preglede in preglede za kontaktne leče opravljamo v ordinacijah na Tržaški 15 in v nakupovalnem centru E.Leclerc.

Brezplačen okulistični pregled – hitro in enostavno do boljšega vida

Za brezplačen okulističen pregled najprej obiščite najboljše okuliste v Ljubljani v naših ambulantah na Tržaški cesti 15 in v nakupovalnem centru E.Leclerc. V optiki Ljubljana-Center v Maximarketu in Optičnem salonu MyMistery na Tržaški cesti 15 vam nato pomagamo izbrati primerne okvirje za vaša korekcijska očala. Pričaka vas tudi široka izbira modnih sončnih očal priznanih blagovnih znamk.< Nazaj na novice