Pregled za očala

---o---
Pregled za očala

Pregled za očala v Optiki Krstič, kjer si istočasno izbere okvirje za očala

Pregleda za očala se marsikdo izogiba, saj se boji, da bo postopek neprijeten, ali da bo za vedno obsojen na nošenje neestetskih očal. Naj najprej poudarimo, da je okulistični pregled popolnoma neboleč! Naši izkušeni oftalmologi v okulističnih ambulantah vas bodo oskrbeli skrbno in previdno, vam razložili postopek samega pregleda za očala in vam po opravljenem pregledu tudi razložili, da dioptrijska očala niso kazen, s katero bi morali živeti, temveč pripomoček, s katerim boste svet videli lepše.

Pregled za očala hiter in enostaven

Na pregled za očala se lahko naročite v naših okulističnih ambulantah na Tržaški cesti 15 ali v nakupovalnem centru E.Leclerc. Ker smo vključeni v sistem javne zdravstvene mreže, se lahko naročite na brezplačni okulistični pregled, le urejeno zavarovanje in zdravstveno kartico morate imeti. Če okulist ugotovi, da zares potrebujete dioptrijska očala, vam bo napisal naročilnico oz. recept, s katero lahko dobite dioptrijska očala v vseh naših poslovalnicah po Ljubljani. Na voljo so vam tudi okvirji za očala prestižnejših znamk ter športni okvirji za očala, za katere je po navadi potrebno doplačilo.

Okvirji za očala različnih blagovnih znamk in cenovnih razredov

Okvirje za očala po opravljenem pregledu za očala izberite skrbno, saj so poleg tega, da so vaš pripomoček za vid, tudi modni dodatek. Pri nas lahko izbirate med velikim naborom okvirjev, saj se le ti razlikujejo med samim namenom in materialom. Ustrezne okvirje si lahko izberete tisti, ki ste daljnovidni, ali tisti, ki se kratkovidni. Na svoj račun pridejo tudi ljubitelji športa, ki se brez korekcijskih očal ne morejo ukvarjati z najljubšim športom. Prav tako imamo okvirje za voznike, ki lahko pri nas opravijo očesni pregled za voznike. Če se veliko gibljete na soncu, vam priporočamo izbiro sončnih očal z dioptrijo.

Dioptrijska očala naj ne bodo le pripomoček za vid

Dioptrijska očala so v zadnjih letih postala pravni modni dodatek, za katerega so mnogi pripravljeni odšteti nekaj več denarja. Tudi sončna očala z dioptrijo, ki so bila včasih vse prej kot estetski modni dodatek, so danes nepogrešljive predvsem v prihajajočih sončnih mesecih. Pri pregledu za očala vas opozorimo na morebitna resnejša bolezenska stanja, ki pa jih nadalje raziščemo kar v naših okulističnih ambulantah. Seveda pa ste k nam na očesni pregled za voznike vabljeni tudi tisti, ki se pripravljate na opravljanje vozniškega izpita.< Nazaj na novice