Optika Krstič

------

Smo ena najstarejših optik v Ljubljani, saj poslujemo že od leta 1984. Našim strankam omogočamo celovito oskrbo vida v naši okulistični ambulanti in nakup optičnih pripomočkov.
V optiki Krstič se vsakemu posamezniku posvetimo individualno, da skupaj najdemo rešitev za lepši pogled na svet.  
Z naročanjem na okulistične preglede ob točno določeni uri, s sprejemom v okulistični ambulanti, z natančnim pregledom doktorjev specialistov oftalmologov, s skrbno postrežbo v optiki in nenazadnje z natančno in dovršeno izdelavo ter dobavo optičnih pripomočkov vam zagotavljamo kakovostno in hitro celovito oskrbo vida.

V sodobno opremljeni ambulanti za vas opravimo strokovne okulistične preglede. Ordinacija je vključena v sistem javne zdravstvene mreže, tako da lahko pregled opravite z napotnico splošnega zdravnika oziroma z zdravstveno kartico. Pregled lahko opravite tudi samoplačniško, za kar se naročite dan ali dva vnaprej.
Ponudba očesne ambulante so pregledi za očala, kontaktne leče, medicino dela ter preventivni pregledi za podjetja.

Optika Krstič ima v Ljubljani štiri poslovalnice (Optika Krstič Tržaška, Optika Krstič p.e. E. Leclerc, Optični salon Mymistery in Optični salon Maximarket ) kjer vam ponujamo celotno paleto optičnega prodajnega programa od korekcijskih, sončnih in športnih očal z dioptrijo, kontaktnih leč ter tekočin, pribora za očala, povečevalnih lup in cliponov vseh pomembnejših priznanih in kvalitetnih blagovnih znamk.