Športna očala

------

Športniki lahko izbirate v bogati paleti vrhunskih športnih očal.

Ponujamo vam športna očala Adidas, ki so namenjena oz. oblikovana za večino športov - od smučarskih očal, očal za kolo in tek, za igre z žogo, kot sta odbojka in tenis, do  očal za golf.

Profesionalni športniki so vključeni v razvoj visoko razvitih športnih očal, ki vam zagotavljajo najboljšo kombinacijo naprednih okvirjev z napredno tehnologijo korekcijskih stekel za najbolj jasen pogled v vseh razmerah.

Korekcijska ali sončna športna očala vam morajo zagotavljati:

  • perfekten vid,
  • zaščito,
  • ustrezno obliko,
  • trpežnost.

Adidas vam ponuja korekcijska športna očala, ki so minimalistična, narejena iz lahkih in trpežnih materialov, kot je titan. Zasnovana so tako, da bi čim bolj zadovoljila potrebe različnih športnih in življenjskih slogov.  Adidasova športna očala z dioptrijo so namenjena zagotavljanju jasnega in nepopačenega vida. Izdelana so tako, da se čim bolj prilagajajo obrazu in zagotavljajo najboljše rezultate tudi v izrednih razmerah, saj jih je mogoče prilagoditi individualnim željam posameznika pri športnih aktivnostih.

Adidas sončna športna očala

Ukrivljenost okvirja in leče zagotavlja najširše vidno polje in s tem tudi tesno prileganje, kar vam ščiti oči pred kakršnimkoli zunanjim vplivom.
Tehnologija ClimaCool ™  temelji na dinamičnem prezračevanju vaših očal.  Zrak je usmerjen na način, ki ni moteč in ne moti vida, preprečuje pa zamegljevanje leče.
Adidas vam ponuja tudi več različnih leč, kot npr. za meglo, za hitro prehajanje iz manj v bolj svetle predele, polaroid stekla za morje in sneg, fotokromatska stekla, ki se zatemnijo po potrebi glede na temperaturo in svetlobo.
Vse te leče lahko po potrebi hitro zamenjate z enostavnim sistemom za zamenjavo leč.

Adidas očala so primerna za večino ljudi, saj večina modelov obstaja v 2 velikostih, poleg tega pa so izredno prilagodljiva, saj lahko:

  • nastavite nosnike,
  • višino oz. naklon ročke,
  • dokupite penico proti znojenju, ki vam ščiti leče, da vam jih pot ne umaže,
  • dokupite dodatno gumijasto zaščito proti sončnim žarkom, kar je primerno za alpiniste za zaščito pred sončnimi žarki iz vseh smeri,
  • zamenjate ročke za elastični trak, ki nudi še boljšo prilagoditev glede na obliko glave, če nosite pokrivala,
  • na ročke namestite prilagodljivi elastični trak, da vam očala ne bodo spolzela oz. se    premikala, prav tako pa ne bodo potonila, če vam padejo v vodo.

Kar pa je najpomembnejše - v večino športnih očal lahko vgradimo vašo dioptrijo. To je možno s kliponi, ki jih po potrebi odstranite, če nosite kontaktne leče, ali direktno v očala z obarvanimi korekcijskimi lečami.

Ponujamo vam tudi v svetu vodilna športna očala Oakley, namenjena različnim rekreativnim in vrhunskim športom ( kolesarjenje, tek, smučanje, golf, jadranje) in tudi ekstremnim športom (motokros, gorsko kolesarstvo, BMX ipd.).
Tako sončna kot korekcijska športna očala odlikujejo številne večkrat nagrajene inovacije.

 

 Več >

 

 

 

 

 

 

 

 

Več >