Foto senzibilna stekla

------

Foto senzibilne očalne leče se odzivajo na posredno ali neposredno sončno svetlobo. To pomeni, da potemnijo glede na različne sončne razmere (npr. kadar ste obrnjeni stran od sonca ali na različnih mestih in ob različnih časih v dnevu). Spremembe v odtenku očalne leče ne boste opazili , izkusili pa boste odlično ostrino pogleda in pristnost barv. Ko pa se vrnete v zaprt prostor, pa se očalne leče ponovno posvetlijo oz. razbarvajo.

Na voljo imamo dve vrsti Tranisitions ali foto senzibilnih očalnih leč:

Klasični Transitions  omogoča optimalno ravnotežje med potemnitvijo očalnih leč na prostem in bistrino leč v zaprtih prostorih. Leča je popolnoma svetla oz. transparentna ponoči in v zaprtih prostorih. Temni hitro in po celotni površini glede na svetlobo in temperaturo do 80%. Nudi popolno UVA in UVB zaščito, prav tako pa ščiti pred neprijetnim bleščanjem.
Na voljo so v sivi in rjavi barvi.

Tranisitions leče so primerne za:

  • ljudi, ki želijo popolnoma transparentne očalne leče v zaprtih prostorih,
  • aktivne ljudi, ki se gibajo na prostem ob različnih časih v dnevu,
  • ljudi, ki so pogosto na prostem, vendar večino časa preživijo v zaprtih prostorih.

Transitions EXTRActive so najtemnejše očalne leče za vsakodnevno uporabo. Očalne leče EXTRActive so primerna za vožnjo, saj potemnijo tudi za vetrobranskim steklom. V avtu  potemnijo do 50%. Rahla obarvanost (15%) pa omogoča dodatno udobje v zaprtih prostorih. Temni hitro in po celotni površini glede na svetlobo in temperaturo do 90%. Nudi popolno UVA in UVB zaščito, prav tako pa ščiti pred neprijetnim bleščanjem.
Na voljo so v sivi barvi.

Primerne za:

  • tiste, ki si na soncu želijo močno potemnitev leč,
  • ljudi, ki preživljajo veliko časa v svetlih, sončnih okoljih,
  • ljudi, ki preživljajo veliko časa na prostem in v avtomobilu.